Vandaag gratis Voetbal clinic voor alle kinderen!

Slecht weer vandaag? Kinderen zijn niet te houden?
Laat ze rennen, dansen, voetballen en los gaan in theater op de Olympiade! Van 14:00 tot 17:00 uur organiseert het JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) een sportmiddag voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar in IJsselstein. Zij kunnen bij City Run Bash aan de Ambachtsweg 6 in IJsselstein, gratis sportworkshops volgen.

Wij zullen vanuit de voetbal BSO een voetbal clinic verzorgen (14.00 tot 15.00) en de Culture Kidz geven een Theatersport workshop (16.00-17.00). Daarnaast kunnen de kinderen freerunnen en boksen. Ook kunnen zij dansen met Dominique Dolstra.

Zien we jullie daar straks??!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s