Voetbal BSO- voetbal clinic

Sport en spel middag Olympiade

Vandaag was de Olympiade, te gast bij City Run Bash in Ijsselstein. Alle kinderen konden genieten van gratis trainingen en workshops gegeven door enthousiaste vrijwillige bedrijven. Uiteraard was Bso Jungkidz er met de Voetbal BSO maar ook met zijn culturele tak, de Culture Kidz.Voetbal BSO IJsselstein

Veel BSO organisaties waaronder SKIJ, Small Steps en BSO Jungkidz zagen hoe onze voetbal trainster Mieke samen met Hèléne van Heemskerk (sportfunctionaris van de gemeente IJsselstein aangesteld bij IJFC) de kinderen fanatiek maakten voor het spel voetbal. Het was wel even behelpen op de aangeboden ruimte, maar dat mocht de pret van de kinderen niet drukken. Van een leuke warming up, wat pass oefeningen en uiteindelijk een fanatiek partijtje. Moe maar voldaan ploften de kinderhhen neer voor wat te eten en te drinken.

img-20161019-wa0009

In de middag was er een freerun gelegenheid en ook een kans voor de kinderen om te boksen. De middag werd afgesloten door een theater workshop van onze Culture Kidz. Een oude bekende kwam ons uit de brand helpen, Claudia van Ede.

Culture Kidz workshopOuderwets gezellig, en steengoed als altijd, heeft zij de kinderen laten lachen, huilen (niet letterlijk), slow motion nabootsen, reactiesnelheden testen….allemaal met een sport knipoog.

20161019_162503

 

Al met al een geslaagde middag. Wie weet is de Olympiade van volgend jaar bij ons op locatie!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s