Voetbal BSO uit IJsselstein van BSO Jungkidz open

Eerste groep kinderen starten met Voetbal BSO!

De eerste groep kinderen van de maandag groep zijn gisteren gestart met de Voetbal BSO! 24 oktober was namelijk de grote dag dat de Voetbal BSO haar deuren voor alle kinderen uit IJsselstein opende!

maandag Voetbal BSOKarel, Jill, Lucas, Jesse, Luuk en Roy waren de eerste kinderen die een Voetbal BSO shirt in ontvangst namen. De kinderen waren dol enthousiast en stuiterend vol energie. De moeder van Karel vertelde dat Karel al de hele vakantie niet kon wachten om te beginnen met voetballen op de Voetbal BSO! Eindelijk konden we beginnen, na maanden aan voorbereidingen.

IJFC overgenomen!

‘Mieke en de kinderen’ (inderdaad, het is net een naam van een boek) namen om 14.30 de kantine van IJFC over. De kinderen gingen spelletjes spelen, van tafel voetbal tot aan bordspellen. Muziek ging aan met, (wordt aan gewerkt) foute kantine muziek… De kinderen gingen op avontuur en op ontdekking. Na wat fruit en groente gegeten te hebben en wat gedronken gingen de kinderen naar hun eigen kleedkamer. Jill als enig meisje van het gezelschap, had het wel heel riant geregeld. Als een echte stoere dame had ze een VIP kleedkamer geheel voor haar zelf. De jongens zaten een kleedkamer verderop. Omkleden, en HOP het veld op.

voetballen IJsselstein BSODe training

Mieke had de pionnen en doelen al helemaal klaar gezet, en na een warming up werd gestart met wat traptechnieken. Ook werd op doel afgewerkt met Mieke als schietschijf. De Voetbal BSO trok veel bekijks van trainers, kinderen en vrijwilligers van IJFC. Afsluitend, althans dat dachten we, werd een partijvorm gedaan. Lucas ging daarna naar zijn training met IJFC, en de rest ging allemaal nog wat eten en drinken.

Niet te stoppen

Afstandschot Voetbal BSOWij dachten: “de kinderen vinden het allemaal wel prima zo, en laten we binnen blijven”. Maar niet de kinderen van de Voetbal BSO!! Voetballen is waar ze voor komen, en voetballen zullen ze! De kinderen wilde weer naar buiten, en zo gezegd is zo gedaan. Dit keer, wel met hun eigen bal dribbelen en op doel knallen totdat vader of moeder ze kwamen halen.

Moe maar vol positieve energie en aldus voldaan sloot Mieke de dag af. Zin in morgen, en benieuwd naar de reacties dan!Mieke en de Voetbal BSO kinderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s