De trainers

Alle medewerkers van de Voetbal BSO hebben een sportachtergrond. Dit kan variëren van Sport- en bewegingsleider; Sport en bewegingscoördinator; CIOS algemeen sportleider/ster; Leraar lichamelijke oefening (ALO);of HBO- Sport en bewegen.

Naast de basisopleiding hebben ze hun verdiensten ook al in het veld behaald. Hieronder ziet u wie er op dit moment de trainers zijn bij de Voetbal BSO.

Mieke Hilhorst

Trainster en begeleider Voetbal BSO

Mieke- de trainers- Voetbal BSO

“Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met voetballen. Ik speelde vroeger elke dag buiten en ging dan altijd voetballen. Vanaf mijn 10e levensjaar ben ik op voetbal gegaan en ik doe dit nog steeds bij Saestum zondag vrouwen 1. Ik heb hoofdklasse/1e klasse gespeeld.

Naast mijn passie voetbal heb ik een HBO sportopleiding afgerond en heb ik drie jaar training gegeven aan de F-jeugd bij SV Odijk.

Ik wil elk kind de kans geven om elke dag te kunnen voetballen, daarom is de Voetbal BSO geweldig om dit waar te maken. Het is een geweldige sport die kinderen met elkaar verbindt. Met enthousiasme maak ik de trainingen het liefst zo leuk mogelijk, waarbij de kinderen ook nog wat leren! Elke dag voetballen met plezier en onder begeleiding, welk kind wilt dat nou niet?! ”