De middag Voetbal BSO

Een middag Voetbal BSO, wat houdt dat in?

De Voetbal BSO is speciaal voor voor jongens en meiden van 4 tot 12 jaar met een passie voor voetbal. Waar en met wie ze ook zijn, een ding doen ze het liefst: voetballen!

pupillenKinderen worden van school gehaald door de trainers en de pedagogisch medewerkers van de BSO. Ze worden gebracht naar het sportpark van IJFC. Na het ophalen, krijgen de kinderen wat (gezonds) te eten en te drinken. Dit kan variëren in verschillende soorten fruit, groentes en water. Daarna gaan zij zich omkleden in de kleedkamers om vervolgens te verzamelen op het kunstgrasveld van IJFC.

De trainers van de voetbal BSO hebben een sportopleiding en/of jarenlange ervaring binnen de voetballerij. Zij weten als geen ander wat de kinderen willen doen, en kunnen hun middag zo afstemmen op de wensen van de groep. Ze bieden de kinderen op speelse wijze een uitdagende voetbalmiddag, waarbij plezier voorop staat. Het niveau varieert van leuke voetbalspelletjes tot technische vaardigheden. In de middag zal er ook aandacht zijn voor teamaspecten, sportiviteit, en de actualiteit (Champions League, Eredivisie, Nederlands Elftal). Uiteraard met voldoende drinken ter verkoeling.

Voetbal BSO voorbereidAls uw kind al lid is van IJFC verzorgen wij de opvang rondom de training van uw kind. Uw kind is dan betalend lid van IJFC. Uw kind speelt op zaterdag een wedstrijd mee in de competitie van IJFC. De kinderen die lid zijn van IJFC worden in de middag naar de training begeleid door onze medewerkers. U kunt uw kind tot 18.00 uur ophalen.

Bij slecht weer zal er gewoon buiten getraind worden. Let er dus op dat uw kind wel nat kan worden en dus een handdoek meeneemt! Bij onverantwoord weer (hagel, onweer, vorst) zullen de kinderen opgevangen worden in de kantine van IJFC en zullen er alternatieve spellen gedaan worden.