een middag Voetbal BSO

Een middag voetbal BSO werkt als volgt:

Uw kind wordt opgehaald van school (veelal om 14.00 uur) en wordt gebracht naar IJFC.

Bij IJFC krijgen de kinderen wat te drinken en eten en zullen zich daarna omkleden.

De kinderen worden begeleid door trainers die allemaal een sportachtergrond hebben en daarnaast beschikken over hun pedagogische papieren.

De middag bestaat uit diverse voetbal activiteiten toegespitst op de behoefte van de groep, de kinderen worden zoveel mogelijk ingedeeld bij kinderen van hun eigen leeftijdscategorie.

In de middag zal er ook aandacht zijn voor teamaspecten, sportiviteit, en de actualiteit (Champions League, Eredivisie, Nederlands Elftal). Uiteraard met voldoende drinken ter verkoeling.

Als uw kind al lid is van IJFC verzorgen wij de opvang rondom de training van uw kind. Uw kind is dan betalend lid van IJFC. Uw kind speelt op zaterdag een wedstrijd mee in de competitie van IJFC.

De kinderen die lid zijn van IJFC worden in de middag naar de training begeleid door onze medewerkers. U kunt uw kind tot 18.00 uur ophalen.

Bij slecht weer zal er gewoon buiten getraind worden. Let er dus op dat uw kind wel nat kan worden en dus een handdoek meeneemt! Bij onverantwoord weer (hagel, onweer, vorst) zullen de kinderen opgevangen worden in de kantine van IJFC en zullen er alternatieve spellen gedaan worden.

De Voetbal BSO is alleen geopend tijdens de 40 schoolweken. Tijdens de vakanties is de Voetbal BSO gesloten. De kinderen kunnen dan wel opgevangen worden op onze hoofdlocatie van BSO Jungkidz (Panoven 60, IJsselstein).